کد خبر: 9588
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۶
  • خبرنگار: روابط عمومی
  • چاپ
نشست رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌ها با دبیر و اعضای هیئت اجرایی کانون‌ها

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت گفت: در حوزه‌های مختلف ازجمله درمان، رفاهی، مالی و تسهیلات، تعهدات قانونی اجرایی شد. در حوزه تولید، توسعه و سرمایه‌گذاری نیز گام‌های زیرساختی و مؤثری برداشته شد که در سال پیش‌رو نتایج آن به امید خدا نمود می‌یابد.

عبدالحسین بیات، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت، در نشست با هیئت اجرایی کانون‌های بازنشستگان، با ارائه گزارشی دقیق و شفاف به حاضران، عملکرد و کارنامه کاری یکساله صندوق را بر اساس تقویم تعهدات قانونی در طول سال ۱۴۰۲، در بخش‌های مختلف موفقیت‌آمیز و رضایت‌بخش ارزیابی کرد.

نشست رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت با نمایندگان رؤسای کانون‌های بازنشستگی بار دیگر فضایی را برای بررسی دقیق، صریح و شفاف عملکرد در بخش‌های مختلف فراهم ساخت.

دکتر بیات در این نشست با تشریح مهمترین کارهای صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در محورهای واحدهای تولیدی، طرح‌های در حال اجرا و ارائه خدمات به بازنشستگان و شاغلان محترم، بر فعالیت همکاران خود در این مجموعه طبق برنامه مصوب مهر تأیید زد.

او در این نشست با اشاره به «برنامه خلق منابع پایدار برای صندوق‌ها» از افتتاح طرح‌های مهم در سال آینده، و تلاش برای ورود  برخی شرکت‌ها و دارایی‌های صندوق به بازار سرمایه سخن گفت.

عملکردی فراتر از برنامه مصوب

بیات در این نشست، عملکرد شرکت‌های تولیدی صندوق را فراتر از برنامه مصوب اعلام کرد و گفت: اگرچه در ماه‌های ابتدایی سال، قیمت برخی از محصولات متأثر از شرایط بازارهای جهانی برخلاف پیش‌بینی‌ها، نزولی و درآمد حاصله شرکت‌ها از این محل رضایت‌بخش نبود، اما خوشبختانه در ۹ ماه پایانی سال قیمت‌ها در بازارهای داخلی و خارجی بهبود یافت.

گلایه از سیاست‌هایی که در تقابل با تولید قرار دارند

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در ادامه با انتقاد از برخی قوانین دست‌وپاگیر ازجمله اعمال مالیات برای صادرات مواد خام و نیمه‌خام و تعریف غیرکارشناسی برخی مواد مانند قیر که در تقابل با رشد تولید قرار دارند، آن را در تعارض با سیاست‌های حمایتی و هموارسازی و تقویت مسیر صادرات دانست که از سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی است.

بیات با طرح این مسئله، ضرورت تدوین سیاست‌های حمایتی و تشویقی ازجمله معافیت‌های مالیاتی را برای واحدهایی که در مسیر تکمیل زنجیره ارزش اقدام می‌کنند، مورد تأکید قرار داد.

تولید مناسب طبق برنامه

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت ضمن ابراز رضایتمندی از عملکرد گروه اقتصادی صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت، (مشاهده گزارش داده‌نمای وضعیت پروژه‌ها اینجا) گفت: خوشبختانه اقدامات مناسبی برای جبران کمبود خوراک واحدهای زیرمجموعه نیز انجام شده تا دیگر شاهد دغدغه کمبود خوراک واحدهای تولیدی که تامین کننده بخشی از منابع نقدینگی پرداخت‌های صندوق‌ها هستند نباشیم.

صندوق‌ها در سال ۱۴۰۲، به همۀ «تعهدات قانونی» خود در حوزه خدمات عمل کرد

نمره قابل قبول بخش طرح‌ها

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت به در دست اجرا بودن بیش از ده میلیارد دلار پروژه که برخی به ثمر رسیده و تعدادی در حال اجراست، اشاره کرد و تأمین به‌موقع نقدینگی آن‌ها را در شرایط کنونی کشور قابل توجه خواند.

بیات همچنین با اشاره به پیشرفت مناسب و نود درصدی طرح‌های در حال اجرا، گفت: برخی از این طرح‌ها آماده افتتاح رسمی هستند.

وی با ارائه جزییاتی از آخرین وضعیت برخی از پروژه‌های صندوق (اینجا)، به پتروشیمی نخل آسماری اشاره کرد که بعد از حدود بیست سال بلاتکلیفی، در تاریخ ۲۵ بهمن‌ماه این طرح به ثمر رسید؛ محصول تولیدی آن پنتااریتریتول است که برای اولین بار در کشور تولید می‌شود. پنتااریتریتول محصولی با ارزش استراتژیک و کمیاب است.

به گفته وی، برخی کشورهای تحریمی با اطلاع از تولید پنتااریتریتول در ایران (نخل آسماری)، درخواست خرید این محصول را به‌طور کامل ارائه کرده‌اند. او گفت: این محصول، محصولی است ضد تحریم. این‌که با تولید محصولات بیشتر و متنوع‌تر سعی کنیم برخی از کشورها را وابسته به تولیدات کشورمان کنیم، اقدامی سازنده و امنیت‌زا برای کشور است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت همچنین از بهره‌برداری مخازن ذخیره‌سازی و واحد تکمیلی نفت جی، فاز دوم مخازن شرکت فراسکو (عسلویه)، فازم دوم مخازن ذخیره‌سازی قشم در جزیره قشم، فاز اول پتروپالایش دهلران (ان‌جی‌ال ۳۱۰۰) خبر داد که چون در حوزه نفت و انرژی هستند فهرست آن‌ها برای افتتاح رسمی به وزارت نفت اعلام شده است.

ثروت آفرینی با افتتاح هر پروژه

بیات یادآور شد: افتتاح فاز اول پتروپالایش دهلران (ان‌جی‌ال ۳۱۰۰) به گازسوزی در این منطقه پس از ۱۱۰ سال پایان خواهد داد و گاز جمع‌آوری شده به جای سوختن و آلوده کردن محیط زیست شهروندان عزیز کشور، به ثروت تبدیل شده و برای کشور، ارزش‌افزوده ایجاد خواهد کرد.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت اعلام کرد: فاز دوم پتروپالایش دهلران نیز شهریور سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. وی در ادامه گفت: پروژه‌های در حال اجرا در منطقه کنگان نیز پیشرفت بالای نود درصدی دارند که در برنامه افتتاح سال آینده قرار خواهند گرفت.

در آستانه بهار افتتاح‌ها

بیات، سال ۱۴۰۳ را به فضل و مدد الهی بهار راه‌اندازی و افتتاح طرح‌های گروه اقتصادی صندوق اعلام کرد و یادآور شد: با وجود محدودیت نقدینگی، در شرایط موجود، تأمین سرمایه ده میلیارد دلار پروژه در نقاط مختلف کشور کار آسان و ساده‌ای نبود و با این وجود اعتبار صندوق در تمامی مجامع حفظ شد و به همۀ تعهدات خود به‌ویژه با سازمان خصوصی‌سازی تاکنون عمل کرده است.

صندوق‌ها در سال ۱۴۰۲، به همۀ «تعهدات قانونی» خود در حوزه خدمات عمل کرد

حضور پرقدرت در بخش بالادست نفت

بیات در بخش دیگری از سخنان خود از نقش‌آفرینی صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت به‌عنوان بخش مستقل و غیردولتی صنعت نفت در ارائه خدمات فنی و مهندسی و توسعه طرح‌های بالادستی صنعت نفت، سخن گفت و امضای قرارداد همکاری برای توسعه فاز دوم میدان مشترک آذر را که در حال دریافت تأییدیه از سوی شورای اقتصاد است، ازجمله فعالیت‌ها در این حوزه برشمرد.

او گفت: اگرچه سابقه حضور صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در بخش بالادستی صنعت نفت به حوالی سال ۹۰ برمی‌گردد؛ در آن مقطع توسعه فاز یک میدان آذر پس از چند دست گردش به گونه‌ای و با تردید به صندوق واگذار شد، اما امروز از آن تردید خبری نیست و وزارت نفت با علاقه و اطمینان دو میدان به شرکت های E&P صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت واگذار می‌کند.

بیات با اشاره به اینکه علاوه بر میدان آذر، مذاکره برای واگذاری دو میدان دیگر به صندوق در حال انجام است، خاطرنشان کرد: با وجود زمان‌بر بودن روال مذاکرات قراردادی در صنعت نفت، مذاکره برای این میدان کمتر از شش ماه به طول انجامید.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت، قرارداد میدان‌های جدید در حال مذاکره برای توسعه را به‌صورت IPC ذکر کرد که بر اساس آن، صندوق پس از اتمام فعالیت توسعه‌ای تا بیست سال در منافع این دسته از میدان‌ها شریک خواهد بود.

او با اعلام اینکه افزون بر این موارد، میدان‌های دیگری هم برای توسعه و مشارکت در دست مذاکره قرار دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به برخورداری صندوق از سه شرکت اکتشاف و تولید (E&P)، وزارت نفت از حسن اجرای کار مطمئن است و معطل همکاری با شرکت‌های خارجی نیست.

افق درخشان صندوق

بیات اطمینان داد: با وجود موقعیت مناسب کنونی صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت، جایگاه آن در افق آینده درخشان‌تر از امروز خواهد بود.

وی سال ۱۴۰۲ را سالی سخت ازنظر تأمین نقدینگی ذکر کرد و گفت: بااین‌حال عمده تأمین منابع صندوق‌ها از بازارهای سرمایه در حال انجام است و تلاش بر این است کمتر به سمت فروش دارایی حرکت کنیم. هر چند فروش دارایی در گفتمان تفکر بنگاه اقتصادی صندوق‌ها، به معنای فروش دارایی راکد و تبدیل آن به دارایی ارزش‌آفرین است.

بیات با تأکید بر اینکه سیاست صندوق، فروش دارایی نیست، از برنامه‌ریزی و تمهیدات برای ورود برخی شرکت‌ها و دارایی‌های صندوق به بازار سرمایه خبر داد تا در صورت نیاز با آزادسازی بخشی از سهام آن‌ها، تحرک اقتصادی صندوق‌ها در فعالیت‌های اقتصادی بهبود یابد.

وی گفت: همۀ تصمیمات کنونی با نگاه به افق آینده است و هرگز تصمیمی گرفته نمی‌شود که برخلاف این رویکرد باشد.

خدمت حداکثری به بازنشستگان

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در ادامه سخنان خود خدمت حداکثری و باکیفیت را سرلوحه فعالیت‌های صندوق خواند و آن را مرهون تلاش همکاران خود در صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت اعلام کرد.

بیات با تشکر ویژه از اقدامات انجام شده در بخش‌های مختلف ازجمله معاونت بهداشت و درمان صندوق، کاهش زمان رسیدگی به نسخ درمانی به میانگین 11/5 روز  را که در سال‌های اخیر به‌طور میانگین تا سه ماه طول می‌کشید، قابل توجه خواند و گفت: انتظار ما رسیدن میانگین به 10 روز است که اکنون در برخی مناطق این دسته از هزینه‌ها، 6 روزه پرداخت می‌شود.

او به استناد آمار و ارقام و تقویم تعهدات قانونی، عملکرد صندوق در حوزه‌های مختلف تعهدات مالی به بازنشستگان، ارائه تسهیلات، امکانات رفاهی، برگزاری المپیادها و دیگر بخش‌ها را مطابق تعهدات قانونی قابل قبول خواند و گفت: با تعامل و همکاری با کانون‌های بازنشستگی به نقطه قابل قبولی رسیده‌ایم. بااین‌حال فضا برای فعالیت بیشتر وجود دارد و تلاش‌ها باید در سطح الگو ماندن صندوق‌ها تداوم یابد.

بیات با اشاره به بازدید اخیر از برنامه ورزشی و فرهنگی بازنشستگان در مشهد مقدس؛ تحرک، شادابی و نشاط در آن‌ها را همان هدف موردنظر صندوق‌ها خواند و گفت: این فصل از زندگی باید همیشه همراه شور، هیجان و نشاط باشد.

عملکردی شفاف و قابل بازرسی

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت عملکرد صندوق‌های بازنشستگی را شفاف خواند. عملکرد صندوق همیشه در حال رصد از سوی نهادهای نظارتی مختلف است.

او در ادامه از ساماندهی و نظم‌بخشی آیین‌نامه‌های مختلف در صندوق‌ها خبر داد و گفت: در طول بررسی آیین‌نامه، تعداد مشاوران در حوزه اقتصادی، متوجه به‌کارگیری تعداد نامتعارف مشاور در یکی از شرکت‌ها شدیم. جالب است بدانید همان موقع بنده به‌عنوان رئیس هیئت‌رئیسه دو مشاور داشتم که البته اکنون این تعداد کمتر هم شده است چون اعتقاد بنده این است که همۀ معاونت‌ها، مشاوران مورد اعتماد ما هستند. 

تمرکز بخشی در حسابرسی از ۱۴۰۳

او از تمرکز فعالیت حسابرسی صندوق از سال آینده خبر داد و گفت: در شرکت اهداف نیز ساماندهی مناسبی در حال انجام است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در ادامه از تصویب آیین‌نامه جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی در شرکت اهداف خبر داد و گفت: رویکرد ما حرکت به سمتی است که جذب نیروی انسانی موردنیاز بر اساس رابطه و خویشاوندی یا با برخی مجموعه‌ها پایان یابد و از طریق برنامه‌ای مستقل، نیروهای کارآمد زبده و متخصص با هدف ارتقای فعالیت‌ها جذب شوند.

بیات در پایان این بخش از سخنان خود حرکت به سمت الکترونیکی شدن خدمات و تسهیل در دسترسی به خدمات برای بازنشستگان را مورد تأکید قرار داد و افزود: در این حوزه باید کار بیشتری انجام شود.


مطالبات نمایندگان کانون‌ها

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در این نشست پس از استماع مسائل و مطالبات نمایندگان کانون‌های بازنشستگی در قالب هیئت اجرایی حاضر که به طرح مواردی همچون مالیات، افزایش تسهیلات، سقف مستمری، سهامدار کردن بازنشستگان در شرکت‌های صندوق، اجرای ماده 10، همسان‌سازی مستمری، جذب فرزندان بازنشستگان، افزایش مبالغ مناسبتی، احتساب سنوات ایثارگران، رفع سقف مستمری پرداختند، به پاسخگویی پرداخت.


چتر کانون‌ها گسترش یابد

بیات برگزاری این جلسات را در رفع ابهامات و تسریع امور مؤثر خواند و گفت: قاطع و صادقانه اعلام می‌کنم که صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در حوزه فعالیت مرتبط، مطابق مقررات و رویکرد حرفه‌ای هیچ جمع، نهاد و گروهی غیر از کانون‌ها را به رسمیت نمی‌شناسد و از نگاه صندوق، کانون‌ها بخش مکمل فعالیت‌های ما هستند و بدون آن‌ها احساس خلأ و نارسایی می‌کنیم.

او از نمایندگان کانون‌های حاضر خواست در جهت توسعه و گسترش چتر کانون برای تحت پوشش قراردادن بازنشستگان بیشتر تلاش کنند و پاسخگو و راهنمای ابهامات و درخواست‌های بازنشستگان با کمک همکاران بخش‌های مختلف صندوق‌ها باشند.

بیات از تشکیل کارگروه‌های تخصصی با مشارکت کانون‌ها پس از کار کارشناسی استقبال کرد و به تجربه سازنده آن در تشکیل کارگروه تخصصی برای یکی از موضوعات درخواستی در آخرین اجلاس سراسری روسای کانون‌ها اشاره کرد؛ همچنین وی از پیگیری ماده ۱۰، مالیات و دیگر مطالبات بازنشستگان خبر داد و گفت: مسائل کارفرمایی را از طریق کارفرما پیگیری می‌کنیم. برخی امور در ادوار گذشته حتی به مرحله پیگیری هم نمی‌رسید اما در ۲۹‌ماه گذشته رویکرد ما پیگیری مجدانه بود.

او  بر تقویت قدرت خرید جامعه بازنشستگان حداقل‌بگیر با توجه به تورم و فشار اقتصادی تأکید کرد و جذب فرزندان بازنشستگان را در حد توان و تخصص مرتبط در اولویت دانست و گفت: به همۀ مدیریت‌ها اعلام شده در این زمینه توجه لازم را داشته باشند.

بیات همچنین درباره سهامدار کردن بازنشستگان با اشاره به ابطال مصوبه گذشته هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی مبنی بر واگذاری سهام گروه اهداف به بازنشستگان، گفت: شرکت اهداف ذخیره و منبع صندوق برای تأمین منابع مورد نیاز است لذا از منظر فنی و تخصصی واگذاری آن غیرممکن است ازاین‌رو موضوع واگذاری اهداف به افراد مطرح نیست. در آینده چنانچه هلدینگ‌ها، موفق به پذیرش در بورس و به عرضه سهام در بورس شوند آن وقت می‌شود با سازوکاری مشخص برای واگذاری سهام به بازنشستگان ارجمند نیز تمهیداتی در نظر گرفت.

بااین‌حال بیات از تلاش برای آماده‌سازی برخی شرکت‌های صندوق‌ها برای فروش سهام آن‌ها به بازنشستگان خبر داد و گفت: سیاست‌های کلی در این زمینه در دست پیگیری بوده و اکنون در مرحله مطالعات کارشناسی است. در این زمینه جلساتی با متصدیان سازمان بورس و اوراق بهادار نیز برگزار شده است؛ اما زمان اجرای این فرایند به متغیرهای مختلف اقتصادی بستگی دارد؛ لذا نمی‌شود زمانی برای شروع این طرح بیان کرد.

بیات تأکید کرد: اعلام سودآوری و افزایش دارایی‌ها به این معنا نیست که عواید حاصل بی‌درنگ مصرف شود بلکه این منافع باید در افق آینده نیز مورد توجه قرار گیرد. البته هم‌اکنون حدود نیمی از پرداختی مستمری به هر فرد بازنشسته حاصل همین سودآوری‌هاست.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌ها به اقدامات صیانتی از ارکان و ماهیت صندوق‌ها نیز اشاره کرد و گفت: در جریان لایحه برنامه هفتم توسعه، مذاکرات و نشست‌های تخصصی در محل‌های مختلف ازجمله مجلس شورای اسلامی برگزار شد. پس از رایزنی‌های مختلف طرف‌های مختلف به‌صراحت اعلام کرده‌اند موضوع ادغام برای صندوق نفت مطرح نیست.

بیات به گزاره ساماندهی صندوق‌ها که بعضاً شنیده می‌شود نیز اشاره کرد و گفت: با ساماندهی امور موفق هستیم اما ساماندهی بخش‌هایی را که سرآمد ساماندهی در حوزه خود هستند، آسیب‌زا و نگاه غیرساماندهی ارزیابی می‌کنیم؛ بنابراین شفاف عرض می‌کنیم صندوق نفت با نظام ساماندهی قوی و مستحکم، در این زمینه الگو و سرآمد است و طرح دیدگاه‌هایی مانند ساماندهی مجدد را مثبت، سازنده و روشن ارزیابی نمی‌کنیم و به‌یقین مواضع فنی در موقع لزوم اتخاذ می‌شود.

صندوق‌ها در سال ۱۴۰۲، به همۀ «تعهدات قانونی» خود در حوزه خدمات عمل کرد

تعهدات قانونی چارچوب تکالیف صندوق‌هاست

 عباس حاجی‌صادق، رئیس صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت نیز در این نشست با اشاره به تعامل و همکاری مناسب با کانون‌های بازنشستگی، تلاش‌های صندوق را معطوف به خدمت‌رسانی شایسته برای جامعه بازنشستگان صنعت نفت ذکر کرد و گفت: مطابق قوانین مصوب و تعهدات قانونی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

 
او به طور نمونه در پاسخ به موضوع مطرح شده‌ای با بیان اینکه جامعه ایثارگران بازنشسته صندوق نفت از تعداد کل ایثارگر شاغل در چهار شرکت اصلی وزارت نفت بیشتر است، گفت: براین‌اساس باید جامعه هدف را باتوجه‌به مدیریت منابع، خدمات‌رسانی کرد.

 وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده افزایش برخی تسهیلات به‌مرور در چند مقطع با اولویت‌بندی انجام خواهد شد.

حاجی‌صادق در خلال پرسش و پاسخ‌های این نشست با اشاره به مفهوم «تعهد قانونی» افزود: مواردی که به تصریح در قوانین و مقررات بالادستی، پیش‌بینی و به صندوق‌ها ابلاغ شده و یا در آینده به طور مشخص به صندوق‌های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت ابلاغ می‌شود در زمره تعهدات قانونی صندوق‌ها قرار می‌گیرد. ازاین‌رو، خارج از این چارچوب قانونی و بیمه‌ای، صندوق‌ها تعهدی ندارد. چنانچه در چارچوب تعهدات قانونی، مطالبه‌ای از سوی ذی‌نفعان مطرح شود پیگیری آن از سوی صندوق‌ها دارای مبانی حقوقی و مقرراتی است. ازاین‌رو، موارد خارج از تعهدات قانونی در زمره تکالیف صندوق‌ها نیست.

وی رویکرد صندوق را توجه به تأمین حداکثری نیازهای بازنشستگان صنعت نفت باتوجه‌به تعهدات قانونی ذکر کرد و گفت: با وجود افزایش مبالغ تسهیلات در دو سال اخیر، محدودیت‌های اقتصادی جامعه اثرگذار بوده است. بااین‌حال در تلاش هستیم قدرت اقتصادی بازنشستگان را در حد امکانات و مقررات و منابغ تخصیصی از طریق مسیرهای دیگری از جمله کارت‌های رفاهی و پرداخت‌های مناسبتی و بهبود سقف وام‌ها، افزایش دهیم.

گسترش خدمات تحت قرارداد

جواد عبدیزدان، معاون سلامت، بهداشت و درمان صندوق بازنشستگی نفت در این نشست، تلاش این معاونت را ارائۀ خدمات مطلوب بهداشتی و سلامت برای همه اقشار بازنشسته صنعت نفت اعلام کرد و از حسن توجه نمایندگان کانون‌ها و بازخوردهای دقیق و ارزیابی کردن این خدمات، تشکر کرد.

او در پاسخ به پرسش‌ها، به کامل بودن قرارداد در بخش بستری اشاره کرد و گفت: در حال ورود و تکمیل قرارداد در بخش خدمات درمانی سرپایی هستیم.

عبدیزدان همچنین از گام‌های مثبت و سازنده در موضوع همراه بیمار در قراردادها خبر داد و گفت: تدوین مقررات موردنیاز در این زمینه در دست انجام است.

وی در ادامه، خدمات بخش اورژانس را با توجه به مشخص نبودن تعرفه‌ها دارای ابهام خواند و افزود: بااین‌حال آماده قرارداد با اورژانس‌هایی هستیم که از تعرفه‌های دولتی استفاده می‌کنند.

او با اشاره به طرح پیشنهادی نرم‌افزار جدید معاونت بهداشت و درمان صندوق گفت: با اجرای این نرم‌افزار، نظارت و رسیدگی به نحوه ارائه خدمات تسهیل خواهد شد. به گفته وی،  در این نرم‌افزار سه هزار قلم دارو پیش‌بینی شده و به‌تازگی نیز بیست قلم داروی گیاهی هم به آن افزوده شده است.

عبدیزدان با اشاره به اینکه این نرم‌افزار در چند فاز طراحی شده گفت: خدمات دندانپزشکی نیز در فازهای بعدی آن قرار دارد.

معاون درمان صندوق‌ها با بیان اینکه متولی فرزندان ذکور بالای ۲۲ سال سازمان بهداشت و درمان نفت است، افزود: خوشبختانه تعدادی از کارفرمایان شرکت‌های واگذارشده به بخش خصوصی، اقدام به تأمین نقدینگی این طرح کرده‌اند که خدمات درمانی فرزندان این گروه در بخش‌هایی مثل پتروشیمی رازی و ماهشهر نیز برقرار شده است.

تدوین شیوه‌نامه تعاملات مالی با کانون‌ها

محسن رامین، معاون امور بازنشستگی و رفاه با قدردانی از همکاری و تعامل کانون‌ها در بخش‌های مختلف افزود: خوشبختانه نشست‌های سراسری و کارگروه‌ها تخصصی ازجمله کد ۲۳ مطابق درخواست‌های اجلاس مشهد برگزار شد و طبق تقویم، نشست بعدی سراسری کانون‌ها نیز در سه ماه نخست سال آینده برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به تدوین آیین‌نامه تعاملات مالی با کانون‌ها تصریح کرد: این آیین‌نامه مورد تأیید و تصویب مراجع بالادستی قرار گرفته است و لازم اجراست. تلاش می‌کنیم برخی موارد آن که مورد نقد همکاران کانون‌هاست نیز آسان‌سازی شود.

رامین ادامه داد: برخی قوانین و مقررات ازجمله روابط مالی، دستورالعمل‌های نهادهای ذیصلاح است و برای حفظ شفافیت امور لازم است که به‌دقت اجرا شود؛ اما تلاش می‌کنیم به‌گونه‌ای تدوین کنیم که مانع یا محدودکننده فعالیت‌ها نشود.

اعضای هیئت‌اجرایی کانون‌های بازنشستگی صنعت نفت روز سه‌شنبه (۸ اسفندماه) با مسئولان صندوق‌ها دیدار و گفتگو کردند. 

مشاهده تصاویر نشست اینجا کلیک کنید. 

برای ما بنویسید

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =