عبدالحسین بیات، رئیس هیاترئیسه صندوقها، امروز یکشنبه (۷ آذرماه) در معارفه مدیرعامل جدید شرکت نفت سپاهان گفت: دکتر نیکوهمت در حوزه کاری شرکت نفت سپاهان دارای تجربه عملیاتی و صاحب اندیشه و نوآوری است.
وی با بیان اینکه موفقیت در مرحله نخست عاملی درونی است، افزود: تغییر در شرکت تولیدی نفت سپاهان با هدف بهبود فضای کسب و کار صورت گرفته است.
بیات گفت: توسعه زنجیره ارزشافزوده، توسعه بازار، جایگزین کردن مدیریت مالی نوین با حسابداری سنتی، جهش دراتمام پروژهها، تشکیل کارگروه پویا و پاسخگو برای شناسایی و وصول مطالبات و تشکیل کارگروه رفع موانع تولید، از مدیرعامل و اعضای هیات مدیره جدید انتظار میرود.
بیات با بیان اینکه طرحها، منابع را تا زمان بهرهبرداری متوقف میکنند، گفت: اتمام بهموقع طرحها، اصل اقتصادی است. چراکه، برخی طرحها، زمانی تکمیل میشوند که حتی در هنگام بهرهبرداری هم سودآور نیستند و بدل به چالش خواهند شد. بنابراین، کنترل پروژه برای بنگاههای اقتصادی ضروری است. از اینرو، یکی از خصوصیات مدیرعامل جدید توانمندی برای انجام بهموقع طرحهاست.
وی افزود: شرکت نفت سپاهان با نشان تجاری خوشنام، دارای سرمایه اجتماعی است. بنابراین، از مزیتهای این شرکت تولیدی، ارتباط مستقیم با جامعه است. از اینرو، افزونبر جایگاه اقتصادی ارزشمند برای صندوقها، از منظر خدماترسانی با کیفیت به مردم نیز دارای جایگاه است.
رئیس هیاترئیسه ادامه داد: شرکت نفت سپاهان برندی منطقهای است و در چشمانداز این شرکت، حضور قوی در بازارهای جهانی نیز قابل هدفگذاری است.
فرصت تولید بیشتر و خلق ثروت
بیات گفت: فرصتهای امیدوارکننده از جمله در بخش درآمد، سرمایه و دارایی، در نفت سپاهان وجود دارد. بنابراین، توسعه شاخصهای بنگاه اقتصادی در این شرکت، فرصتها را به تولید بیشتر و توسعه بازار بدل خواهد کرد.
وی ادامه داد: مدیریت تولید باید از نزدیکترین محل به تولید انجام پذیرد. از اینرو، بخشیهای مرتبط با تولید متمرکز در ستاد باید به سایتهای تولیدی نزدیک شوند.
بیات گفت: بازمهندسی ساختار برای بهبود فضای کسب و کار به خصوص در شرکتهای تولیدی ضروری است. بنابراین، استفاده از مشاورین خبره برای این موضوع منطقی است.
رئیسه هیاترئیسه افزود: هرگاه چالش توقف تولید در بنگاههای اقتصادی روی میدهد نشان دهنده عدم پیشبینیهای لازم در زمینه مواد اولیه، آینده بازار و یا تامین منابع مالی است. بنابراین، کارگروه رفع موانع تولید باید تشکیل تا ضمن رفع موانع تولید با پیشبینی، مانع از توقف تولید نیز شود.
ایستگاههای جهش تولید
بیات با بیان اینکه مسیر دستیابی به اقتصاد پویا از ایجاد رونق در بخش تولید میگذرد، افزود: شرکتهای تولیدی از جمله نفت سپاهان، ایستگاههای جهش برای رونق تولید هستند.
وی تصریح کرد: پدیدههای مخرب اقتصاد مانند دلالی و بازی با نرخ ارز برای هیچ کشوری اقتصاد پویا به ارمغان نیاورده است. از اینرو، نسخهای جز رونق دادن به تولید برای رفع تنگناهای اقتصادی وجود ندارد.
بیات گفت: سیاستهای کلان کشور معطوف به استقلال اقتصادی است از این رو صندوقها نیز با تفکر بنگاه اقتصادی تلاش میکند به قدر سهم در اقتصاد با رونق بخشی به تولید، ضمن به دست آوردن درآمد، همسو با سیاستهای کلی کشور حرکت کند.
رئیس هیاترئیسه افزود: نقطه مقابل عوامل مخرب اقتصادی، شفافسازی است. از اینرو، همه مدیران باید راهبرد شفافسازی را مورد اهتمام قرار دهند.
ماموریت در مسیر شفاف سازی
بیات افزود: استفاده از ظرفیتهای بورس یکی از ابزارهای شفافسازی است. از اینرو، به عنوان ماموریت در مسیر شفافسازی، عرضه شرکتها در بورس باید شتاب داده شود اما قبل از عرضه در بورس باید فرایندها و دستورالعملها داخلی شفاف شوند.
وی تصریح کرد: استفاده از سازوکارهای حسابرسی و مالی به شکل سنتی در بنگاههای اقتصادی پویا منسوخ شده است. از اینرو، سازوکار مدیریت مالی نوین این توان را به شرکت خواهد داد که امکان تغییر در مسیر سازمان در لحظه، فراهم باشد.
بیات افزود: شرکتهای تولیدی ممکن است با چالشهای دلالی در بازار یا سایر فرایندها مواجه شوند. بنابراین، مدیران مجاز هستند در صورت مشاهده این پدیده مخرب اقتصاد نسبت به رفع آن اقدام کنند.
وی ادامه داد: فروش محصولات صرفا در فضای رقابتی و شفاف باید صورت گیرد. چرا که، نسبت به شاخصهای اقتصادی اهتمام داریم.
وفاداری به ارزشهای بنگاه اقتصادی
بیات تصریح کرد: فضای کسب و کار در صندوق و شرکتها از جمله نفت سپاهان بر شاخصهای اقتصادی استوار خواهد بود لذا هیچکس این حق را ندارد خارج از صرفه و صلاح اقتصادی شرکت و یا صندوقها، فرایندی اقتصادی از جمله خرید و یا فروش را انجام دهد.
وی گفت: شرکتها به هر میزان که شفاف و دارای دستورالعملهای مشخص برای فرایندها باشند فضای اطمینان بیشتری ایجاد خواهند کرد لذا در رشد اقتصادی پایدار هم موفقتر خواهند شد.
بیات با بیان این که در بنگاه اقتصادی مسئولیتها تقسیم میشود، افزود: مسئولیت مدیران منابع انسانی در بنگاههای اقتصادی سنگین است چراکه در بنگاه اقتصادی مسئولیتها تقسیم و ارتباطات از حالت عمودی خارج میشود بنابراین موضوع توانمندسازی کارکنان از اهمیت بیشتری برخوردار میشود.
وی در پایان با بیان اینکه شرکت نفت سپاهان با برخورداری از جوانان متعهد به مرور رشد و توسعه یافته است، افزود: از همه کسانی که برای این شرکت تلاش کردهاند از جمله مدیر عامل پیشین تشکر و قدردانی میکنیم.
در این آئین محمدامیر نیکوهمت به عنوان مدیرعامل جدید شرکت نفت سپاهان معرفی و از محمدحسین رزاقی مدیرعامل پیشین قدردانی و تشکر شد.
برای مشاهده تصاویر این خبر اینجا کلیک کنید.