ساختمان

مطلب منتشر شده از سوی یکی از رسانه‌ها مبنی بر حضور رئیس ‌هیئت‌رئیسه صندوق‌ها و مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری اهداف در خارج از کشور صحت ندارد و تکذیب می‌شود.

یکی از رسانه‌ها در مطلبی مدعی شده است: رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌ها و مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری اهداف در خارج از کشور حضور دارند. ازاین‌رو تصریح می‌شود: "این موضوع صحت ندارد."

از سوی دیگر، نشست‌های حوزه سرمایه‌گذاری گروه صندوق‌ها در هفته پیشین و هفته جاری، از جمله برگزاری نشست روز یکشنبه (۲۵ خردادماه) درباره ارتقای ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست (HSE) با حضور مدیران یاد شده در محل شرکت اهداف برگزار شده است.

 بنابراین، مدیران یاد شده در داخل کشور عزیزمان و مشغول به انجام وظایف محوله هستند و در کنار آحاد جامعه صنعت نفت حضور دارند. رفت‌وآمدهای پیشین مدیران یاد شده نیز صرفاً برای پیگیری توسعه سرمایه‌گذاری‌های جدید بوده که پیش‌تر در اخبار به موضوعات آن مانند قرارداد جدید برای شرکت فراسکو نیز اشاره شده است.

 گفتنی است، در نشست روز یکشنبه (۲۵ خردادماه) دکتر حسین‌زاده، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، آمادگی حوزه ایمنی و ارزیابی‌های مستمر فرایندها و تأسیسات را برای نگهداشت جریان تولید در شرکت‌های وابسته و تابعه صندوق‌ها ضروری دانست و تأکید کرد: در شرایط کنونی توجه به این مقوله بیش از گذشته راهبردی است؛ بنابراین، یکی از اهداف برگزاری این نشست در شرایط جاری، اهتمام کامل به مباحث ابلاغی در حوزه HSE است.

 این گزارش می‌افزاید: در شرایط کنونی که آحاد ملت و دولت در کنار یکدیگر با وحدت و انسجام در مقابل تجاوز دشمن صهیونیستی قرار گرفته‌اند حفظ وحدت و انسجام ملی و همدلی و یاری به یکدیگر، اولویت نخست همه ماست.

برای ما بنویسید

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =