تیتر سه سرویس
-
چگونه امنیت مودم خانگی را افزایش دهیم؟
روزهای کرونایی و الزام حفظ فاصله فیزیکی با دیگران، خواسته یا ناخواسته باعث شدهاند تا بیشتر از قبل به سمت استفاده از اینترنت و فضای مجازی برویم. بسیاری از ما برای اتصال به اینترنت از مودمهای خانگی استفاده میکنیم، اما احتمالا به بسیاری از نکات پیرامون این مودمها اهمیت نمیدهیم یا اصلا چیزی درباره آنها نمیدانیم.
-
مغز ما «اثر انگشت» دارد!
دانشمندان به تازگی دریافتند مغز میتواند «اثر انگشت» منحصر به فرد خود را داشته باشد که تاثیر بسیاری در شناسایی و درمان بیماری دارد.
-
ورزشی که کاهش وزن را افزایش میدهد
نتایج تحقیقات نشان میدهد ورزشهای کوتاهمدت و شدید میتواند کاهش وزن را سه برابر افزایش دهد.
-
چرا با افزایش سن دیگر رویاپردازی نمی کنیم؟
رویاپردازی در دوران کودکی کاری بسیار لذت بخش است که به نظر می رسد یک غریزه طبیعی باشد اما تداوم همین کار لذت بخش، در بزرگسالی بسیار سخت است؟ پژوهشگران معتقدند این عمل برای تقویت مغز مفید است.
-
نظریههای علمی شوکه کننده
چرا جهان به این شکل است؟ دانشمندان شیوههای زیادی برای توضیح کیهان کشف کردهاند که منجر به ایدههایی دیوانه کننده شده است. از سناریوی شاخهای از جهان گرفته که به شناور شدن جهان در فضایی با ابعاد بالاتر میپردازد گرفته تا نظریه Big Splat یا فروپاشی بزرگ که توصیف میکند که چگونه یک جهان حاصل از فروپاشی درونی پدید میآید.
-
فایده جویدن آدامس پس از جراحی قلب
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتهاند که جویدن آدامس پس از جراحی قلب میتواند به برطرف کردن مشکل انسداد روده پس از جراحی کمک کند. و به بیماران کمک کند تا احساس بهتری داشته باشند و نسبت به بیمارانی که از این راهحل ساده استفاده نمیکنند، زودتر از بیمارستان مرخص شوند.
-
شجره نامه سنگهای فضایی
سمهای زیادی برای سنگهای فضایی وجود دارد، اما تفاوت آنها چیست؟ بزرگ ترین سنگها سیارک نامیده می شوند. کوچک ترها شهاب واره و زمانی که در میان جو زمین حرکت می کنند، شهاب نامیده میشوند.
-
احتمال وجود حیات در قمر فوبوس
فوبوس، بزرگترین قمر مریخ، ممکن است شواهدی از حیات احتمالی باستانی در خود داشته باشد؛ حیاتی که البته بر روی سیاره سرخ منقرض شده و میلیاردها سال به شکل دست نخورده باقی مانده است.
-
وقایعی باورنکردنی تا پیش از سال ۲۰۵۰
پیشبینی آینده در تمامی دورهها جذاب بوده و این جذابیت در دنیای امروز که سرعت رشد تکنولوژی بالاست، بیشتر هم شده است. در تمامی دورهها آینده بشر و پیش بینی آن بسیار جذاب بوده است. به خصوص در دنیای امروز که سرعت رشد تکنولوژی بسیار بیشتر شده است و هر روزه چیزهای جدیدی اختراع و تولید میشوند.
-
ارتباط بین افسردگی و زخم معده ثابت شد
نتایج یک بررسی جدید که در نشریه نیچر به چاپ رسیده، ثابت میکند میان افسردگی و ابتلای افراد به زخم معده رابطه مستقیم وجود دارد.
-
ارتباط بیماری های لثه با مشکلات قلبی
بر اساس تحقیقات جدید، افراد مبتلا به پریودنتیت (بیماری عفونی لثه) بیشتر در معرض حوادث حاد قلبی عروقی قرار دارند.
-
درمان آسیب نخاعی با سلولهای بنیادی
تجزیه و تحلیل دقیق ۱۳ فرد مبتلا به آسیب نخاعی نشان داده است که تزریق وریدی سلولهای بنیادی منجر به بهبود عملکرد حرکتی قابل توجهی در این بیماران که از ضایعه نخاعی رنج میبرند، میشود.
-
شناسایی یک نوع سلول استخوانی جدید
دانشمندان "دانشگاه نیو ساوت ولز" استرالیا در مطالعه اخیرشان با بررسی ساختارهای اسکلتی بدن انسان، نوع کاملاً جدیدی از سلول استخوانی را کشف کردهاند و معتقدند که ممکن است آنها نقش مهمی در ایجاد بیماریهای مختلف استخوانی داشته باشد.
-
به کمک نور با صرع مقابله کنید
پژوهشگران آلمانی در بررسی جدید خود تلاش کردهاند تا با استفاده از نور، به مقابله با صرع بپردازند.
-
خطر ابتلا به زوال عقل با فشار خون بالا
فشارخون بالا همواره توسط پزشکان به عنوان یکی از مهم ترین عوامل خطر برای سلامت ذکر می شود. محققان سوئدی نشان داده اند که بالا بودن فشارخون در شب، خطر ابتلا به آلزایمر وزوال عقل را نیز افزایش می دهد.
-
صبحها از خواب بیدار میشوید این کارها را انجام ندهید
نمیتوان یک عادت مشخص بعد از بیدار شدن از خواب را برای همه تجویز کرد. شاید شما وقتی صبحها از خواب بیدار میشوید اخبار را مطالعه میکنید، آب مینوشید و یا به یک موزیک گوش می دهید. برای هر کس این عادات ممکن است متفاوت باشد.
-
زردچوبه در درمان عفونت معده اثر دارد؟
نتایج یک مطالعه بالینی بر روی بیماران مبتلا به باکتری "هلیکوباکتری پیلوری" نشان داد که "کورکومین"؛ به عنوان ماده موثره زردچوبه، تاثیری در از بین رفتن عفونت معده ندارد.
-
کنترل زخم پای دیابتی در دوران کرونا
زخم پای دیابتی یکی از شایعترین عوارض بیماران مبتلا به دیابت است که محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای کنترل این عارضه در دوران کرونا راهکارهایی را ارائه کردند.
-
ارتباط نورهای مصنوعی شب با افزایش سرطان تیروئید
مطالعات نشان می دهد افرادی که در مناطق با میزان بالای نور مصنوعی خارج از منزل در شب زندگی می کنند، ممکن است با خطر بیشتر ابتلا به سرطان تیروئید مواجه باشند.
-
مطالعه در فضای باز به بینایی کمک میکند
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که مطالعع در فضای باز برای چشم بهتر است؛ زیرا سطح کنتراست بهبود می یابد و به انسان این امکان را می دهد که حروف را در یک صفحه با وضوح بیشتری ببینید.