Place[id=13, title=تیتر یک سرویس, type=1] - Topic[id:168, title:هنر در خانه]
Place[id=8, title=تیتر دو سرویس, type=1] - Topic[id:168, title:هنر در خانه]
Place[id=10, title=تیتر سه سرویس, type=2] - Topic[id:168, title:هنر در خانه]

تیتر سه سرویس

  • آموزش پخت مانتی ترکمنی

    آموزش پخت مانتی ترکمنی

    مانتی یکی از غذاهای سنتی ترکمنی است که در کشورهای ترکیه و تاجیکستان با نام «خینکالی» بسیار پرطرفدار است. مانتی یک بقچه از خمیر است که داخل آن گوشت و ادویه و سبزیجات معطر قرار می گیرد. ما به کسانی که تا به حال این غذا را میل نکردند توصیه می کنیم که برای یک بار هم که شده آن را درست کرده و نوش جان کنند.

  • آموزش پخت بورک گوشت با خمیر یوفکا

    آموزش پخت بورک گوشت با خمیر یوفکا

    هر کشوری برای خود غذاهایی مخصوص دارد که دستور تهیه آن به دیگر کشورها نیز رسیده است بورک نیز یکی از همین غذاهای خوشمزه است که انواع مختلفی دارد و غذایی بسیار ساده و مقوی است و بسته به سلیقه و وقت خود می‌توانید آن را برای میهمانی‌های شبانه و خودمانی تهیه کنید. پس پیشنهاد می‌کنیم به سادگی از این مطلب نگذرید!

  • آموزش پخت نان کلانه (نان محلی کردستان)

    آموزش پخت نان کلانه (نان محلی کردستان)

    خوردن غذای محلی یا انواع نان و لبنیات محلی و سنتی می تونه برای همه ما خیلی هیجان انگیز باشه و یا شاید برای خیلی هامون خاطرات خوشی رو زنده کنه که سال های دور تجربه اش کردیم. یکی از نان های سنتی که خیلی دوست داشتنی و خوشمزه است و خودش می تونه غذایی کامل باشه نان محلی کردستان یعنی کلانه است که تقریبا در تمام شهرهای کردنشین پخته می شود.